» » Tatil Rehberi - Göcek



Doğanın en cömert bölgelerinden biri olan ve pek çok adanın bir araya gelmesiyle oluşan Göcek, huzur dolu tatil anılarını beraberinde getiriyor.

Birbirinden zengin koylarında yapacağınız 12 Adalar turu, hem bölgeyi keşfetmenizi hem de masmavi sularının keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır.

Çıkacağınız mavi turlar da Göcek’in güzelliklerine şahit olmanız için bire birdir. Tekne ve guletleri kiralayabileceğiniz gibi, sevdiklerinizle kendinize özel bir alan yaratabilirsiniz.

Göcek’in iç kesimlerini tanımak içinse motosiklet veya bisiklet kiralayarak, yemyeşil ormanlar arasında dilediğinizce gezintiler yapabilirsiniz.

Bölgede bulunan altı farklı marina, yatçıların uğrak yeri olmasını sağlamış ve Göcek’e bambaşka bir güzellik katmıştır. Dünyanın en ünlü yatçılık merkezlerinden biri olan Göcek, her yıl pek çok misafiri ağırlıyor.

Fethiye’ye yakınlığıyla dikkat çeken bölgeden yapacağınız kısa bir yolculuk sonrası Babadağ’a ulaşabilir ve adrenalin tutkunuzu ateşleyecek olan yamaç paraşütünü deneyebilirsiniz.

Göcek meydanında kurulan yerel pazarlar ve alışveriş yapabileceğiniz dükkânlar, hem anılarınızı canlı tutacak hem de el emeği ürünleriyle sizlere ihtiyaçlarınızı karşılama olanağı sunuyor.

Sakin yaşam tarzıyla, kendini dinlemek ve huzuru yakalamak isteyenlerin en çok tercih ettiği nokta olan Göcek’te gece hayatı da gösterişli değildir. Samimi ve sıcak kafeler, restoranlar ve sade gece mekânları ağırlıktadır.

Türkiye’nin en doğal ve el değmemiş güzellikteki bölgelerinden biri olan Göcek, şimdi sizleri de bekliyor!

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply