» » Albion Online Teste Hazır

Sandbox Interactive’in yapımcılığını üstlendiği MMORPG oyunu Albion Online, klasik RPG oyunlarından çok farklı özelliklere sahip.






IOS, Android, Linux ve Windows platformlarında oynanabilen oyun, kendine özgü görselliği ve kurgusuyla birlikte oyunculara oldukça geniş bir kullanım alanı tanıyor. Albion Online’da oyuncular, diğer RPG oyunlarındaki gibi belirli kalıplara sığdırılan karakter seçeneklerinden çok daha fazlasını oluşturabiliyor. Oyuncular kendi karakterlerini oluştururken hangi silahı kullanacağını, ne gibi yeteneklere sahip olacağını ve diğer birçok özelliğini kendisi belirliyor.
Albion Online’ın bir diğer özelliğiyse inşa sistemi. Bu sistemle oyuncular kendilerine ait bir köy inşa edebiliyor. 52 binin üzerinde farklı yapı çeşidi bulunan oyunda, her oyuncu kendine özgü köyüne ve karakterine sahip oluyor.
Ayrıca Albion Online, çok yakında alfa testlerine başlıyor… Albion Online hakkında daha fazlası için 



About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply